لیلا علی قلی زاده

وعده‌های غذایی را به موقع بخورید. حواستان باشد هیچ کدام را حذف نکنید.(بیست و ششمین ایده از صد و یک ایده توسعه فردی برای زندگی بهتر)

وعده‌های غذایی را به موقع بخورید. حواستان باشد هیچ کدام را حذف نکنید.

اگر فکر می‌کنید که با حذف وعده‌های غذایی می‌توانید کاهش وزن داشته باشید باید به شما بگویم که این کار  راهی برای لاغری نیست.

 

 مدتی پیش به علت اینکه به‌شدت درگیر انجام پروژه‌ای بودم، خوردن صبحانه را فراموش کرده بودم و درست زمانی به سراغ خوردن صبحانه می‌رفتم که مغزم فرمان گرسنگی را اعلام می‌کرد. گاهی هم پیش می‌آمد که تا ساعت پنج بعدازظهر جز چند لیوان آب، هیچ‌چیز دیگری نخورده بودم. اتفاقی که برای من افتاد، این بود که مواد مغذی بدنم کم شد، ریزش شدید مو و پوستی خشک پیداکرده بودم؛ همچنین بااینکه غذای خیلی کمی می‌خوردم؛ اما چربی انباشته پیدا کردم که هرچقدر ورزش می‌کردم نمی‌توانستم به وضعیت قبلم بازگردم؛ در مقابل زمانی که در یک شرکت تولیدی، حسابدار بودم به دلیل نظمی که برای خوردن صبحانه و ناهار داشتم در بهترین وضعیت بدنی و ایدئال‌ترین وزنم قرار داشتم.

 برخی از افراد فکر می‌کنند با حذف یک وعده غذایی می‌توانند، رژیم بگیرند و وزن خود را کمی پایین‌تر بیاورند. واقعیت این است که بدن ما عملکرد پیچیده‌ای دارد. اگر وعده‌ای را حذف کنیم، بعد از چند بار فرستادن پیام گرسنگی و نگرفتن جواب، بدن خودش را با شرایط جدید وفق می‌دهد و به‌جای استفاده از چربی‌های انباشته شروع به پایین آوردن سوخت‌وساز می‌کند. سوخت‌وساز بدن که پایین بیاید فرقی نمی‌کند که شما چقدر کم‌غذا باشید، دیگر به‌سادگی نمی‌توانید به وزن اولیه خودتان برگردید و به‌جای لاغر شدن چاق‌تر می‌شوید.

چاقی و لاغری یکی از معضلانی است که باعث می‌شود فرد نسبت به خود احساس خوبی نداشته باشد و اعتمادبه‌نفسش پایین بیاید؛ بنابراین برای اینکه اعتمادبه‌نفستان پایین نیاید، سلامت و وضعیت ایدئال بدنتان را با رعایت نکاتی خیلی ساده حفظ کنید.

همچنین معضل دیگری که افراد با حذف یک وعده غذایی با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند، به وجود آمدن مشکلات گوارشی اعم از یبوست و زخم معده هست که خیلی از افراد حتماً در دوره‌ای از زندگی با یکی از این بیماری‌ها دست‌وپنجه نرم کردند.

 

نوشته شده توسط لیلا علی قلی زاده

لیلا علی قلی زاده

4 پاسخ

  1. ایده‌ای کوتاه ، مختصر و مفید .
    همیشه جای یک بخش در ایده‌هایتان را خالی می‌بینم‌. میتوان در پایان هر ایده ، نتیجه‌گیریهایی با شماره گذاری انجام شود .مثلا :
    نتیجه گیری
    ۱_ هیچ وعده غذایی حذف نشود
    ۲_میل کردن هر وعده غذایی در زمان مخصوص به خودش
    ۳_…….

    1. انتقادهای شما خیلی خوب و بجاست. لذت میبرم از اینکه نقد می کنید و راه حل هم ارائه می کنید. اما دوستانی هستند که صرفا نقد می کنند اما وقتی به انها می گویم خوب چه باید کرد می گویند نمی دانم من فقط نظرم را گفتم و به نوعی با تخریب دیگران، خودشان را راحت می کنند. سپاس حتما به راهکارتون توجه بیشتری می کنم.

      1. می‌دانید تصور من چیست ؟ می‌دانید چه دورنمایی از تلاش شما را به عینه الان جلوی چشمانم می‌بینم ؟
        می‌بینم که کتاب “۱۰۱ ایده برای توسعه فردی” به نویسندگی لیلا علی قلی زاده در قفسه کتابخانه‌های عمومی کشور ، در بخش کتابخانه مراکز دولتی و سازمان‌ها و دانشگاه‌ها ، پشت ویترین کتابفروشی‌ها و روی میز کتابفروش‌های کنار خیابان در دسترس عموم قرار گرفته است .

        1. سپاس شما همیشه با نظرات پر مهرتون بهم انگیزه می دهید که کارم را ادامه بدهم. امیدوارم که کارم به جایی برسد قابل چاپ باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.